четвъртък, 16 юни 2016 г.

Изискани и достъпни бижута за всеки стил

Изискани и достъпни бижута в комбинация с тоалетите ви, коя жена не би искала да го постигне?

Всъщност избирането на бижута не се различава много от избора на дрехи. Най-важното при избора ви е да се чувствате комфортно и да не нарушавате стила си за сметка на даден аксесоар. Това, обаче не означава да не се пробват нови неща. Едно бижу е завършващ елемент на тоалета ви и трябва не само да му пасва, но и да го допълва за да е забележимо. Ето няколко стъпки, през който трябва да минете избирайки си бижу, било то пръстен, гривна, обеци или колие.


ü Определете ефекта, който искате бижуто ви да постигне - дали го искате фронтално и забележимо, дали искате да е допълнение към дрехата или просто искате да внесе елегантност и изящество на целия ви облик.

ü Съобразете се с повода на който отивате - бижуто, което ще носите трябва задължително да е подходящо за повода на който ще го носите. Изисканите и изчистени бижута отиват на работни вечери и стилни партита, докато по-обемните и цветни накити биха били подходящи за бар или купон навън.


ü Трайност на бижуто - това колко често ще носите бижуто, определя и трайността му. Ако искате нещо за всекидневна употреба, материали като сребро, злато или поне покрития с тях са по удачни и издръжливи. По-екстравагантните бижута в комбинации с материя, кожа, метал и дори слонова кост са за по краткотрайна употреба, периодично за определени поводи или разходки.

ü Цена на бижуто - като цяло съвета ни е да не залитате по скъпи бижута. Има толкова евтини и добри имитации, който биха имали същият изискан ефект, като едно диамантно колие например. Би било добре да притежавате едно, две бижута от благороден метал, но като цяло по-ефектните варианти се намират и на по-достъпни цени.

ü Проба на бижуто - тази опция не е задължителна, но желателна ако се колебаете при избора си. Изискани и достъпни бижута могат да се купят и онлайн, стига да познавате добре стила си и да знаете какво търсите. При повечето от жените, онлайн варианта за пазаруване на бижута е по-удачният.

ü Избор на ръчно изработени или не бижута - ръчно изработените пръстени, гривни, огърлици и обеци винаги са уникални, но това се отразява на цената. Нашият съвет е да комбинирате. Не се ограничавайте в купуването на бижута, само ръчна изработка или обратното - само серийна. Една дама трябва да има и от двете за да комбинира добре тоалетите си с украшенията.

ü Определете стила на бижуто, което искате да купите - това е важна стъпка от избора ви. Трябва ясно и точно да знаете какви ще са ползите от бижуто ви, а за да ги определите дефинирайте стила му. Дали купувате комплект гривна и колие за вечеря навън или пръстен за да допълни изчистената ви туника, или просто искате обеци, който да паснат на колието ви. Независимо каква е целта на бижуто, мислете глобално, все пак няма да го ползвате веднъж! Дайте си възможност за по-голям диапазон от комбинации с обичайния ви гардероб.


Мили дами, избора от бижута е огромен, но не изпадайте в крайности.Така винаги ще притежавате изискани и стилни бижута за всеки повод и всяка дреха.

Няма коментари:

Публикуване на коментар